Great Little Kitchen Tours

on

Foodblogger Stéphanie geeft via haar blog Great Little Kitchen graag een Kijkje in de keuken van andere foodbloggers.

Veel foodblogs hebben een glossy uiterlijk om aantrekkelijk te zijn voor lezers. Stéphanie laat in haar tours zien dat er echt geen luxe design keuken voor nodig is om de lekkerste gerechten te maken.

In interviews vraagt ze foodbloggers naar hun keuken, wat ze daar graag koken en naar hun keukengedrag. Daarbij plaatst ze foto’s, die bijdragen aan dat beeld en sluit ze af met de vraag naar je droomkeuken.

Food is als onderwerp breed. In de drukte van alledag zijn velen op zoek naar een bijzonder, een snel en makkelijk, een vegetarisch of glutenvrij recept. Er zijn foodbloggers die hun gerechten verbinden aan specifieke keukens of aan reizen die zijn ondernomen. En dan heb je nog de zoetekauwen, bloggers die graag taarten en koeken bakken of met chocolade in de weer zijn. In deze tours zie je die diversiteit terug.

De vraag naar je grootste keukenblunder is regelmatig wat vermakelijk. Zo was er iemand die de nieuwe blender te vol schonk met hete soep waardoor de deksel eraf vloog en de keuken helemaal onder de broccolideeltjes zat. Die blunders gaan vaak over het gebruik van nieuwe apparaten: zo was er ook iemand die boter in de magnetron liet exploderen. Blunders met een vervelend staartje dus. Mijn eigen blunder is dat ooit mijn haar in brand vloog.

Toen de kans zich voordeed heb ik mijn keuken ook gepresenteerd. Het is wel even een klusje om geen vetvlekjes vereeuwigd te hebben. Wil jij ook meedoen? De witte keuken is nogal in de meerderheid, daarom plaatste Stéphanie nu een oproep voor bloggers die aansluiten op de nieuwe trendkleur zwart.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s